LATEST COUNCIL NEWS

Santa Pola Ayuntamiento - Santa Pola Town Council

4 days ago

Ajuntament de Santa Pola

Ajuntament de Santa Pola added an event.

Santa Pola es plena de cultura, art i música en viu, fotografia, gastronomia i estils de vida saludables. Des del 31 de març fins al 2 d'abril visita'ns a l'interior i exterior del Castell Fortalesa.

Programació completa a:
www.culturasantapola.es
www.turismosantapola.es
------------------------------
Santa Pola se llena de cultura, arte y música en vivo, fotografía, gastronomía y estilos de vida saludables. Desde el 31 de marzo hasta el 2 de abril visítanos en el interior y exterior del Castillo Fortaleza.
... See MoreSee Less

Foc, Festa i Fira

March 31, 2017, 5:30pm

Castell Fortalesa de Santa Pola

Santa Pola es plena de cultura, art i música en viu, fotografia, gastronomia i estils de vida saludables. Des del 31 de març fins al 2 d'abril visita'ns a l'interior i exterior del Castell Fortalesa...

5 days ago

Ajuntament de Santa Pola

Actes organitzats amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua a Santa Pola, els dies 22 i 23 de març a la carpa lateral del Castell i al Baluard del Duc.

Tota la informació al cartell 👇
-------------------------------------
Actos organizados con motivo del Día Mundial del Agua en Santa Pola, los días 22 y 23 de marzo en la carpa lateral del Castillo y en el Baluarte del Duque.

Toda la información en el cartel 👇
... See MoreSee Less

6 days ago

Ajuntament de Santa Pola

Esta vesprada, de 17:00 a 20:30 a la Casa del Mar (Avinguda Pérez Ojeda, 27) totes i tots podem contribuir a salvar vides donant sang.

Dóna sang, salva 3 vides.
----------------------------
Esta tarde, de 17:00 a 20:30 en la Casa del Mar (Avenida Pérez Ojeda, 27) todas y todos podemos contribuir a salvar vidas donando sangre.

Dona sangre, salva 3 vidas.
... See MoreSee Less

6 days ago

Ajuntament de Santa Pola

Esta vesprada a les 19:00, a la Biblioteca Municipal, s'inaugura l'exposició "La València de Sor Isabel de Villena".

Una exposició d'una escriptora que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) va triar com a "Escriptora de l'Any 2016", i que pretén emfatitzar la importància de la dona a través de la literatura religiosa, reivindicant també el paper femení durant l'Edat Mitjana.
-------------------------------
Esta tarde a las 19:00, en la Biblioteca Municipal, se inaugura la exposición "La València de Sor Isabel de Villena".

Una exposición de una escritora que la Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) escogió como "Escriptora de l'Any 2016", y que pretende enfatizar la importancia de la mujer a través de la literatura religiosa, reivindicando también el papel femenino durante la Edad Media.
... See MoreSee Less

1 week ago

Ajuntament de Santa Pola

Ajuntament de Santa Pola shared Raco Jove Juventud's photo.

Este any celebrem el X Certamen de Monòlegs. El mes de març ve ple d'humor i sorpreses. Tres gales, tres divendres, i com a colofó, tres còmics convidats que van ser guanyadors en passades edicions.

Hui serà la primera gala, t'esperem!
📍 Casa de Cultura Santa Pola
⏰ 21:00h
... See MoreSee Less

Este año celebramos el décimo aniversario de nuestro Certamen Nacional de Monólogos. El mes de marzo viene repleto de humor y sorpresas. Tres galas, tres viernes, y como colofón, tres cómicos inv...

1 week ago

Ajuntament de Santa Pola

Esta vesprada a les 20:00 a la Biblioteca Municipal, tindrem un nou acte de la setmana de la dona amb una Mesa de Dones Escriptores Santapoleres, que exposaran les seues obres literàries per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

A més a més, la cantautora Olivia Reñón actuarà per a totes les presents.
------------------------------------
Esta tarde a las 20:00 en la Biblioteca Municipal, tendremos un nuevo acto de la semana de la mujer con una Mesa de Mujeres Escritoras Santapoleras, que expondrán sus obras literarias para conmemorar el Día Internacional de la Mujer.

Además, la cantautora Olivia Reñón actuará para todas las presentes.
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Ajuntament de Santa Pola

L'Ajuntament de Santa Pola dóna suport a l'Aturada Internacional de Dones.

Demà 8 de març, les dones treballadores de l'Ajuntament de Santa Pola faran una aturada de 12:00 a 12:30 per reclamar a les institucions mesures immediates contra les violències masclistes, per eliminar l'escletxa salarial entre dones i homes i contra l'eliminació de drets de les dones que s'està produint en alguns països europeus i arreu del món.

LA SOLIDARITAT ÉS LA NOSTRA ARMA.
-----------------------------
El Ayuntamiento de Santa Pola apoya el Paro Internacional de Mujeres.

Mañana 8 de marzo, las mujeres trabajadoras del Ayuntamiento de Santa Pola harán un paro de 12:00 a 12:30 para reclamar a las instituciones medidas inmediatas contra las violencias machistas, para eliminar la brecha salarial entre mujeres y hombres y contra la eliminación de derechos de las mujeres que se está produciendo en algunos países europeos y de todo el mundo.

LA SOLIDARIDAD ES NUESTRA ARMA.
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Ajuntament de Santa Pola

El pròxim dimecres 8 de març a les 20:30, dins dels actes organitzats per la setmana de la dona, tindrem a la Casa de la Cultura a la còmica feminista, Patricia Sornosa, amb el seu reivindicatiu monòleg, "Género Fresco".

Podeu recollir les invitacions a la Casa de la Cultura a partir de demà dimarts 7.

El mateix dimecres a les 19:30, tindrà lloc l'acte institucional del 8 de març a la Glorieta, amb activitats per a les xiquetes i xiquets.
-------------------------------
El próximo miércoles 8 de marzo a las 20:30, dentro de los actos organizados por la semana de la mujer, tendremos en la Casa de la Cultura a la cómica feminista, Patricia Sornosa, con su reivindicativo monólogo, "Género Fresco".

Podéis recoger las invitaciones en la Casa de la Cultura a partir de mañana martes 7.

El mismo miércoles a las 19:30, tendrá lugar el acto insitucional del 8 de marzo en la Glorieta, con actividades para las niñas y niños.
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Ajuntament de Santa Pola

Ajuntament de Santa Pola added 2 new photos.

🔔 PROGRAMACIÓ DE LA SETMANA DE LA DONA

Del 8 al 17 de març. Anirem ampliant informació dels actes programats en els pròxims dies.
-------------------------------
🔔 PROGRAMACIÓN DE LA SEMANA DE LA MUJER

Del 8 al 17 de marzo. Iremos ampliando información de los actos programados en los próximos días.
... See MoreSee Less

3 weeks ago

Ajuntament de Santa Pola

Ajuntament de Santa Pola added 2 new photos.

El pròxim divendres 3 de març a les 19:30, s'inaugura l'exposició "El Mar es..." al Museu de la Mar del Castell de Santa Pola.

Un suggerent títol per una exposició que ens oferixen les artistes Sol Pérez i María Jesús Soler.
------------------------------
El próximo viernes 3 de marzo a las 19:30, se inaugura la exposición "El Mar es..." en el Museu de la Mar del Castillo de Santa Pola.

Un sugerente título para una exposición que nos ofrecen las artistas Sol Pérez y María Jesús Soler.
... See MoreSee Less

3 weeks ago

Ajuntament de Santa Pola

Ajuntament de Santa Pola shared Casa de Cultura Santa Pola's photo.

📌 Aquí vos deixem una de les versions del nou logo de la Casa de Cultura Santa Pola

👤 Aprofitem per a recordar que té compte a Facebook! Allí ens van informant de l'oferta cultural i de les activitats que es realitzen: Espectacles, exposicions, tallers, cursos...

A MÉS: D'aquí a poc presentarem la ➡️nova web de la Casa de la Cultura, on tindrem una informació més àmplia i moltes novetats.

--------------

📌 Aquí os dejamos una de las versiones del nuevo logo de la Casa de Cultura Santa Pola

👤 Aprovechamos para recordar que tiene cuenta en Facebook! Allí nos van informando de la oferta cultural y de las actividades que se realizan: Espectáculos, exposiciones, talleres, cursos...

ADEMÁS: Dentro de poco presentaremos la ➡️ nueva web de la Casa de Cultura, donde tendremos una información más amplia y muchas novedades.
... See MoreSee Less

Gran Alacant Inaugurations

For almost every council project that is completed there is an inauguration. These are inaugurated by the Santa Pola Mayor accompanied by the Gran Alacant Councillor and/or the person the infrastructure is named after.

Gran Alacant’s Website has attended many of the municpal inaugurations and opening ceromonies held in Gran Alacant.

All Council

Gran Alacant International Library

Gran Alacant Library in collaboration with Santa Pola Town Council organise regular courses, classes and workshops for the people of Gran Alacant. Activities are held at the library in the general purpose room and in the municipal room at the Life Resort.

Middle Gran Alacant

At the Gran Alacant Municpal Building the Santa Pola Town Council provide a surgery, pediatrician, library and councillor office.

Middle Gran Alacant

Gran Alacant Fiestas

Gran Alacant Fiestas take place every July where residents and visitors gather to enjoy a long weekend of festivities. The four days of events are designed for all ages with an extensive and varied programme including fun activities for children, live bands and dance performances. Gran Alacant’s Fiestas are organised by the European Residents Association of Gran Alacant (ASVEGA) in collaboration with Santa Pola Town Council.